vineri, 19 octombrie 2012

Cine este Mihai Giurgea

Nu este altceva decat un descreierat. Unul ce se contrazice singur, unul cu o ura nemaintalnita fata de semenii sai, unul cu o ura extrem de mare fata de poporul sau( nici macar  Hitler nu-si ura poporul, dimpotriva, avea o dragoste nemasurata fata de Germania), unul care habar nu are in ce secol traieste. Promoveaza capitalismul salbatic, dupa cum sustine, dar de fapt este vorba de feudalism, intoarcerea la evul mediu, ceea ce gagauta asta are in cap.
 Se contrazice de unul singur prin faptul ca ii ureste pe comunisti   "javre comuniste" este apelativul lui preferat sau "vreau sa muriti iar eu sa dansez pe mormintele voastre" , dar ne propune de cele mai multe ori ca trebuie obligatoriu sa urmam exemplu si calea de dezvoltare economica a Chinei!?! Ciudat dar China este un stat comunist pana in adancul maduvei sale tectonice.
  Mamelucu asta ne vorbeste de parca ar detine cel putin compania Microsoft, dar nu este altceva decat un parlit. Firma sa "Evolore" infiintata in 2006, este in stare de dizolvare/radiere din decembrie 2011. De fapt la ora actuala nici nu mai exista. Mare capitalist domnul tantalau Giurgea.
 Dobitocu a lucrat o vreme la "standard.ro" o platforma ce apartine "The Money Chanel" si implicit grupului "Realitatea" coordonata de catre Radu Soviani. Dar chiar Soviani a fost cel ce ia dat papucii, intrun mod civilizat, dupa ce a observat tampeniile debitate de mamelucu nostru. Ciudat este ca modul civilizat in care Soviani i-a cerut sa plece din echipa sa redactionala a fost pe placul tembelului de Giurgea, acesta multumind mult, insa Giurgea tot precizeaza si articuleaza ca un angajat trebuie biciuit, batut pana nu i se mai vede fata din cauza sangelui, si sa linga wc-ul daca asta cere patronul. El spune ca nu a fost lasat sa se exprime liber, dar oare si el nu era tot la mana unui patron?!? Oare nu trebuia sa respecte si el, ca orice angajat dupa cum singur sustine, sa respecte ce spune patronul? Chiar daca nu i-a dat sa linga wc-uri! Te cam invarti in jurul cozii tale mamelucule!
  Va redam mai jos schimbul de e-mail-uri dintre Soviani si mameluc , cand primul i-a cerut sa plece:


Radu Soviani (18 august 2011): Salut Mihai,

Uite genul de mesaje pe care le primim:
Am o rugăminte. Au ajuns o serie de mesaje la noi, de genul celui pe care ti-l atașez mai jos. Am o singura rugăminte, legata de echilibrarea tonului (mesaje legate de impuscare, presupsa instigare la neplata taxelor, etc). Cu alte cuvinte, am rugamintea ca textele publicate sa aiba calitatea si responsabilitatea egala cu a celor publicate in print. Am hotarat ca politica editoriala, impreuna cu colegii de la realitatea.net si money.ro, ca textele care pot incita la incalcarea ordinii/nesupunere sa nu fie publicate. Ma refer atat la autori, cat si la comentarii. Prin urmare, am rugamintea sa gasesti o modalitate potrivita pentru enuntarea ideilor.
Iti atsez un e-mail destul de sugestiv:

Buna ziua
In cele de mai jos (cu verde in special subliniat) am redat cateva fragmente in care domnul Mihai Giurgea savarseste infractiunea de instigare publică si apologia infractiunilor prevazută de art. 324 alin. 1 Cod Penal, in forma continuată. Stiind DVS ca site-ul “Standard.ro” este membru al portalului “Z Money.ro”, CHIAR NU VA DERANJEAZA? Nu ati citit niciodata aceste texte? Daca totusi le-ati citit, vi se par in regula? Mie nu mi se par deloc in acord cu legile in vigoare si ma gandesc ca ar fi poate cazul sa luati niste masuri in privinta autorului textelor jurnalistice mai sus exemplificate si sa ma informati, in statul roman, inca guvernat de reguli, jurnalistii n-au dreptul sa bata campii si sa faca apologia infractiunilor! Eu sunt unul dintre cetatenii “vanati” asiduu de catre domnul Mihai Giurgea, anume un bugetar cu incompatibilitati si interdictii totale, statul interzicandu-mi desfasurarea oricaror alte activitati, dar susceptibil de a fi impuscat la zid (chiar daca nu sunt si grasa) si ma simt discriminata de aceste articole, care indeamna cetatenii la ura unii fata de altii dar si la nesupunere fata de legile tarii, adica la ANARHIE! Inteleg sa trimit aceasta solicitare echipei de conducere a portalului, dupa care, daca nu se ia nici o masura, ma voi adresa autoritatilor statului!

Diana Mihaela Cotoi – str. Aleea Tineretului, bl. D1, sc. B, ap. 10, municipiul Dragasani, jud. Valcea

Moto : Art. 342 alin. 1 Cod Penal – Fapta de indemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respeta legile ori de a savarsi fapte ce constituie infractiuni, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani fara a putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savarsirea careia s-a instigat.

  1. Barak Obama : Nu intrati in panica, Titanicul nu se scufunda
    7 aug. 2011
    Ce vor patronii?Același lucru in toate tarile. Ce voia si francezul cu cafeneaua: impozite mult mai mici (scăzute cu 90%). Si dreptul sa-si exploateze angajații la sânge. Am mai vorbit despre asta in destule articole (vezi Bursele s-au prăbușit azi noapte. Apocalipsul va bate la ușa!).
  2. Bursele s-au prabusit ai noapte!Apocalipsul va bate la usa -5 aug. 2011
    Cum oprim prăbusirea? Simplu: dam patronilor ce vor – puterea! Guvernarea trebuie preluata de firme private. Presedintele Obama si ceilalți politicieni din tarile amenintate de faliment (bineînțeles ca si România) sa renunte la putere, ca oricum n-au fost in stare de nimic. O tara trebuie condusa ca o firma. Sistemul de sănătate de stat, desființat. Pensiile de stat, desființate. Ajutoarele sociale si subvențiile, desființate.Bugetarii concediați si serviciile statului – privatizate. Cheltuielile militare trebuie in schimb crescute. Statul trebuie sa redevină ce a fost timp de mii de ani: câinele de paza al averilor si al proprietății private.

    Taxele, reduse cu 90%. Drepturile angajaților, desființate. Un salariat trebuie tratat de lege exact ca orice firma, fără nici o favoare speciala. Contractele de munca trebuie transformate in contracte de prestări servicii.

    Imperialismul si colonialismul in cea mai dura forma, trebuie reinstaurate. La ce bun sa plătești petrolul unei tari inferioare, când poți sa-l iei gratis? Războaiele resurselor sunt oricum inevitabile; cu cat începi mai repede cu atât câştigi mai multe resurse.

    Votul universal – desființat. Gata cu populismul. Drepturile costa, democrația costa: e o prostie sa le dai pe gratis! (vezi articolul Fără drept de vot pentru cerșetori!).
  3. Romania sub o interventie militara straina 5 dec. 2010
    Așa că statul a ajuns să se confunde cu secretele sale. Si toate inițiativele societății civile (fie că e vorba de wikileaks, sau de protestele împotriva construcțiilor în parcuri, sau de cererile de impozitare a bisericilor) unde duc de fapt? La întărirea societății civile și la scăderea autorității instituțiilor de stat. Iar eu aplaud orice slăbire a statului român. …dar și orice manifestare violentă e la fel de bună! De aceea mă bucură si manifestatiile sindicaliste. Desi, evident, eu nu sunt deloc de stânga și mi se par stupide: fiindcă guvernul n-are un pom cu bani in curte, așa că n-or să obțină niciodată ce vor ei. În schimb, vor obține ce trebuie: compromiterea instituțiilor publice și instaurarea haosului. Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

    Trebuie să ne bucure asemenea lucruri? Eu zic că da. Pentru România, statul social este principala cauză a dezastrului economic. O reformă pașnică era posibilă la începutul anului 2010. Sincer, am sperat că ea se va produce. Acum e prea târziu. Acum doar prăbusirea completă a României, distrugerea ei ca stat, dispariția puterilor Parlamentului, a Constituției și o guvernare străină (adică transformarea țării, deschis și pe față, în colonie) sunt singura opțiune care a mai rămas poporului român.

    Deja nu numai deciziile macroeconomice se iau in afară. Acum statul nu mai are libertatea să decidă singur nici măcar nivelul salariilor propriilor angajați. Iar acesta e doar începutul. Adâncirea haosului poate face necesară o intervenție militară directă, din partea aliaților noștri. Iar acest lucru ar clarifica definitiv situația. România, ca stat independent, s-a dovedit un proiect neviabil și toxic. În primul rând pentru români, care iată: pleacă din țară cu milioanele.

    Deci, cu cât terminăm mai repede cu actualul stat român, cu atât mai bine!
  4. Drepturile angajatilor trebuie desfiintate 7 iunie 2011
    Încălcaţi Constituţia şi legile ţării!
    Constituția României e o tâmpenie comunista, care te pedepsește daca iți aperi proprietatea împotriva hoților. De fapt, toate legile românești îi favorizează pe hoți și își bat joc de proprietari.

    Soluția? Am mai zis-o: nu mai plătiți taxe si impozite! Cu asta ii loviți pe toți politicienii (si PDL, si PSD, si PNL). Nu respectați legile, decât când legile o sa va respecte pe voi!
    Nu fiti solidari cu bugetarii si cu cei săraci! Lăsati-i sa moara de foame si de frig! Fericirea poporului nu e treaba firmelor. Firmele produc bani, nu fericire. Iar o firma nu e creata ca sa plătească impozite, cum cred politrucii. O firma e creata ca sa o duca mai bine patronul si familia lui. Cat despre poporul român, el va trebui sa învețe o lecție foarte dura; o lecție pe care mulți români din afara o știu deja prea bine.

    Si anume, ca pe viitor vor exista doar doua feluri de oameni: cei profitabili si cei morți.
  5. Opriti plata pensiilor!Opriti ajutoarele sociale 15 martie 2011
    Pensiile înseamnă o grămadă de bani: peste 10 miliarde de euro pe an. Oprirea pensiilor înseamnă economie, nu glumă!
    Nu e rentabil pentru sectorul privat sa tina in spate sistemul piramidal de pensii. De ce sa mai contribui tu, angajat, când știi sigur ca n-o sa mai primești pensie? De ce sa mai plătești tu, patron, impozite (care si alea, se duc tot la Casa de Pensii), când cu banii poți sa-ti dezvolți afacerea? Pe scurt: de ce ar trebui sectorul privat sa plătească el singur datoriile statului? (iar in asta intra si datoria externa din ultimii 2 ani!).
    Dimpotrivă: pentru firme, disperarea pensionarilor e chiar rentabilă. Ca sa nu moară de foame, majoritatea vor fi obligați sa se reangajeze, pe salarii de nimic. Nivelul general al salariilor o sa scadă, deci profitul firmelor o sa crească. Economia se va reorienta dinspre consumul intern, spre export. In plus, majoritatea pensionarilor sunt de 10 ori mai bine pregătiți decât tinerii analfabeți, cu diplome de facultate (desigur, asta nu e valabil si pentru foștii milițieni, securiști si militari). Exploatarea acestei resurse umane, până la moarte, va fi in general extrem
    de profitabilă pentru economie.

    Pensionarii n-au cum să se apere. E foarte ușor să-i lași fără bani: pur și simplu nu le mai dai. Ce pot să-ți facă? Dau în judecata statul? Păi, să-l dea! Ce, scrie pe ușa mea “Statul Român”? Au vreun contract cu mine? Atunci, hai, valea de-aici!
  6. Prima zi a Apocalipsului – economia in haos 9 august 2011
    “E vreun comunist pe aici? Puneți-l la zid! E vreun sindicalist? Vreun fost politician? La zid cu ei! Grasa aia mi se pare bugetara! La zid! Daca ar fi după mine, v-as împusca pe toti!” – Fapta
    de indemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respeta legile ori de a savarsi fapte ce constituie infractiuni, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani…
Mihai Giurgea (20 august 2011): Salut Radu,

Scuza-ma pentru intarzierea cu care am raspuns: sunt plecat si nu imi verific mailul. Iti multumesc pentru informatii si pentru politetea neclitita de pe durata colaborarii noastre.
Dupa cum iti amintesti, aceasta colaborare a inceput anul trecut la initiativa voastra, cand mi s-a spus clar: pot sa scriu ce vreau, cum vreau, cand vreau. Si nu s-a pus nici o clipa problema banilor, ceea ce mi s-a parut corect: eu am libertate de exprimare, voi aveti veniturile din publicitate. Ulterior lucrurile au evoluat, am infiintat si Capitalism pe paine, am inceput sa am sute de mii de cititori, atat pe standard.ro cat si pe blog (care, spre surpriza mea, a ajuns sa depaseasca blogul lui Adrian Nastase). Tot spre surpriza mea, in jurul blogului s-a format un grup de tineri intreprinzatori, oameni de afaceri, studenti, cu idei de guvernare admirabile. Dar un singur lucru a ramas ca in prima zi: am scris intotdeauna pentru placerea mea.
De aceea, resping cu hotarare orice acuzatie de genul celor pomenite de tine. Faptul ca sute de mii de oameni citesc asa-zisele “instigari la violenta”, arata ca de fapt exista tensiuni tot mai mari in societate. Pentru ca nimeni nu-i obliga sa citeasca. Intr-o Romanie calma si fericita, lumea ar ignora simplu articolele violente (de fapt, intr-o Romanie fericita, si eu as scrie altfel). Societatea romaneasca e tot mai violenta si tot mai plina de bube, asa ca nu e de vina oglinda care ii arata imaginea. Nu-i place ce vede? Pai sa schimbe realitatea! Romania e condusa de un grup mafiot, din spatele tuturor partidelor: asta e o realitate. Acest grup mafiot nu se va lasa inlaturat decat cu forta: asta e tot o realitate. Eu cred in asta cu fiecare fibra si as minti daca as spune orice altceva.
Ameninta baietii astia cu tribunalul? Pai e o ocazie minunata de mediatizare! Si macar sa dea justitia romana o sentinta de condamnare: mediatizarea ar deveni pe loc internationala, iar singura victima ar fi imaginea Romaniei (care, si asa, e vai de capul ei): “Barbara Romanie isi condamna ziaristii care o acuza de coruptie”. Nu doar ca sentinta ar fi anulata pe loc, dar cu siguranta Romania ar fi obligata sa plateasca si despagubiri grele. Asa ca eu le-as da chiar si numarul de telefon al unui avocat, doar sa sune mai repede! Voi ati ales o alta cale: este decizia voastra, desi mie mi se pare o cale infundata. Daca acum dati inapoi in fata amenintarilor baietilor de stanga, maine o sa sa va acuze de instigare baietii lui Basescu. Poimaine, judecatorii si politistii or ceara si ei sa nu mai fie acuzati de mita. Unde veti trage linie?
Dar asta nu e treaba mea: suntem fiecare liberi sa facem ce vrem cu libertatile noastre. Eu n-o sa renunt niciodata la libertatea mea de exprimare; n-o sa ma autocenzurez niciodata si o sa scriu intotdeauna articole pe care sa-mi placa mie personal sa le citesc. Ce fac ceilalti cu ele, e treaba lor.
In incheiere, spune-mi te rog daca te deranjeaza sa folosesc mailul tau, ca sa-mi informez cititorii in legatura cu decizia voastra si cu alegerea mea. In fond, decizia voastra e de interes public si sunt sigur ca nu sunteti nici jenati de ea si nici nu doriti sa o ascundeti.
Cu stima,
Mihai Giurgea

Radu Soviani (22 august 2011): Salut Mihai!
Multumesc pentru intelegere. Este evident ca poti folosi mailul pentru a iti informa cititorii, atata timp cat folosesti integral ceea ce ti-am scris. Si mai ales atata timp cat tii cont de rugamintea mea.
Succes in continuare,
Radu

3 comentarii:

  1. Giurgea ăsta este un scelerat, un sociopat . Creierul lui este rău pe arătură.

    RăspundețiȘtergere
  2. Situaţia descrisă în acest articol se apropie. Sistemul a pornit motoarele. Nenorocirea este că începe cu România. Mihai Giurgea este angajat deja de sistem.
    http://gandeste.org/general/prognoza-2012

    RăspundețiȘtergere
  3. http://gandeste.org/general/prognoza-2012
    Citeşte şi eşti lămurit pt cine lucrează Mihai Giurgea.

    RăspundețiȘtergere